28
Mar

Gradnja Depadansa u luksuznom hotelskom resortu

U okviru projekta rekonstrukcije i prenamene objekta Lazaret, starog skoro 3 veka, o čemu smo već pisali, izgrađeno je nekoliko novih objekata za potrebe luksuznog hotelskog resorta Lazure.  Najveći od njih je Depadans hotela ukupne površine 20.000m2 za čije smo projektovanje i komplet izvođenje sa opremanjem dela enterijera, unutrašnje i fasadne stolarije bili zaduženi.

3D vizuelizacija eksterijera

Naš zadatak podrazumevao je projektovanje objekta Po+P+4 spratnosti u kojem je trebalo predvideti ugostiteljske i trgovinske sadržaje u prizemlju i suterenu, kao i podzemnu garažu sa pomoćnim sadržajima u suterenu. Takođe, u objektu je trebalo formirati smeštajne jedinice u vidu soba i apartmana, sa velikim terasama i najvećim delom sa pogledom na more. Dodatni zadatak projekta arhitekture bio je da se novi objekat Depadans hotela nadovezuje na arhitekturu starog objekta Lazareta, što je podrazumevalo oblikovno uklapanje u smislu korišćenja prirodnih materijala na fasadama i tradicionalno oblikovnih elemenata oko otvora.

3D vizuelizacija objekta

U prizemlju objekta planirani su sadržaji poput kafea, restorana, igraonice za decu, a u podzemnom delu trebalo je obezbediti garažni prostor kapaciteta više od 100 parking mesta. 

Iako potpuno nov, Depadans je rađen u duhu glavnog rekonstruisanog objekta Lazaret, što se vizuelno najviše oslikava kroz upotrebu materijala u oblikovanju objekta.

Galerija slika

Gradnja ovog objekta završena je 2021. godine. Iako potpuno nov, Depadans je rađen u duhu glavnog rekonstruisanog objekta Lazaret, što se vizuelno najviše oslikava kroz upotrebu materijala u oblikovanju objekta, poput kovanih ograda, kamenih šembrana, drvenih pergola. Ukoliko i vi želite da izgradite nešto značajno sa Omorika grupom, budite slobodni da nas kontaktirate. Zahvaljujući bogatom poslovnom iskustvu možemo vam pomoći u realizaciji najrazličitijih ideja i zahteva.